Energiteknolog - studerende

Få en energiteknolog - studerende til din virksomhed

Praktik café hos KEA, Københavns Erhvervsakademi

Andreas Karberg fra Karberghus A/S fortalte på et møde i Energispring om sine rigtigt gode erfaringer med at have en energiteknolog studerende i praktik i virksomheden. På mødet udtrykte flere partnere stor interesse for at høre mere om mulighederne for også at få en studerende på energiteknologuddannelsen i praktik i deres virksomhed.

Vi fik derfor arrangeret en ”praktik café” d. 13.09.2019 hos KEA, Københavns Erhvervsakademi, der står for uddannelsen af energiteknologerne.

Partnerne i Energispring havde på caféen mulighed for at mødes med de studerende, så begge parter kunne præsentere sig og skabe mulighed for et efterfølgende samarbejde.

KEA har lavet en folder om energiteknolog uddannelsen, og hvad der skal til, for at virksomheder kan få en studerende i en 3 måneders praktikperiode (januar til marts) og eventuelt også have den studerende tilknyttet i den efterfølgende 3 måneders periode (april til juni), hvor den studerende skal skrive sit afsluttende projekt. Klik på billedet for at læse folderen.

Hvis du ikke var med til praktik caféen, kan du måske få inspiration i folderen til eventuelt også at få en studerende på energiteknolog uddannelsen tilknyttet din virksomhed. Du kan kontakte praktikkoordinator Gitte Jul på 2922 3769 eller på  praktik@kea.dk

KEA stod for at arrangere og afvikle praktik caféen, og det er også KEA der har udarbejdet folderen.